Лесен шоколадово протеинов мус с изненадващ продукт: ориз! Това прави този шоколадово протеиновият мус неустоимо вкусен, кремав и топящ се в устата! Този шоколадово протеинов мус е с интересна и нетипична съставка: ориз и с невероятно богат шоколадов вкус от лешниковия шоколад без захар VikiNuts ! Този лешников шокоалад е страхотен! Ако не сте опитвали – поправете се!

Този шоколадово протеинов мус спокойно може да се използва и като крем за торта или заливка за брауни!

А още рецепти за мусове? Дали имам рецепти за мусове?! Имам, разбира се! Ето няколко:

Вижте само какво изобилие от мусове имам в блога! Един ли е, за да го опиша?! Кой от кой е по-вкусен и неустоим!

Необходими продукти: 

200 грама сварен ориз басмати 

250 грама лешников шоколад без захар VikiNuts

За лешников шоколад без захар, както и за други продукти на VikiNuts, имам код за 5 % намаление Gabi5. Той ви носи намаление на всички ненамалени продукти от сайта! От сайта на VikiNuts, можете да закупите и книгите ми : „50 здравословни кето десерта“ и „60 здравословни безглутенови рецепти“.

Начин на приготвяне: 

Сложете ориза и лешниковия шоколад в блендер и блендирайте до образуване на хомогенна смес.

Разпределете в две или три десертни чашки.

Сложете чашките с шоколадов мус в хладилник, за да стегне.

Декорирайте по желание със смлян шамфъстък или друго по ваше усмотрение.

Приятен апетит!

@gabrielatsulin

Лесен шоколадово протеинов мус с изненадващ продукт: ориз! Това прави този шоколадово протеиновият мус неустоимо вкусен, кремав и топящ се в устата! Този шоколадово протеинов мус е с интересна и нетипична съставка: ориз и с невероятно богат шоколадов вкус от лешниковия шоколад без захар VikiNuts ! Този лешников шокоалад е страхотен! Ако не сте опитвали – поправете се!  Този шоколадово протеинов мус спокойно може да се използва и като крем за торта или заливка за брауни!  Необходими продукти:  200 грама сварен ориз басмати  250 грама лешников шоколад без захар @vikiNuts Начин на приготвяне:  Сложете ориза и лешниковия шоколад в блендер и блендирайте до образуване на хомогенна смес.  Разпределете в две или три десертни чашки.  Сложете чашките с шоколадов мус в хладилник, за да стегне.  Декорирайте по желание със смлян шамфъстък или друго по ваше усмотрение.  Приятен апетит! #ricecake #chocolaterice #chocolatecake #ricerecipes🍴 #whiterice #glutenfreecakerecipe #eggfreecake #dairyfree #cookinghack #bakinghack #healthycake #nobakecake #nobakedesserts #nobakerecipes

♬ original sound – Габриела Цулин

Шоколодово протеинов мус

Време за приготвяне 5 minutes
Време за готвене 1 hour
Вид ястие здравословно, кремове
Порции 3

Необходими продукти
  

 • 200 грама сварен ориз
 • 250 грама лешников шоколад без захар

Начин на приготвяне

 • Сложете ориза и лешниковия шоколад в блендер и блендирайте до образуване на хомогенна смес. 
 • Разпределете в две или три десертни чашки. 
 • Сложете чашките с шоколадов мус в хладилник, за да стегне. 
 • Декорирайте по желание с филирани бадеми или друго по ваше усмотрение. 
 • Приятен апетит!

Моите книги: 

   https://www.instagram.com/gabrielatsulin/

Съдържанието, което споделям там, се фокусира върху семейни продукти, полезни съвети и новости за родителството. Споделям рецепти, места за семейни почивни и разходки, занимания подходящи за деца, градина, цветя, както и здравословен начин на живот!

 • Ако моето предложение за Шоколодово протеинов мус ви е харесало, можете да разгледате още много подобни в секцията Кремове в моя блог
 • Присъединете се и към здравословната ми и споделена кухня във фейсбук .
 • В моята кулинарна книга „50 здравословни кето десерта“ ще откриете много и разнообразни рецепти без захар, без брашно и без глутен.
 • За повече вкусни рецепти и видеа, можете да ме последвате и в инстаграм, където всекидневно споделям вкусни и здравословни храни от ежедневието си.