Свети слънце и е есен! Нека бъде златна и приказна, като бисквитите, които ви предлагам да си направите. 
 
Историята им е интересна, защото ги направих в една от онези утрини, когато след тренировка се чувствам супер гладна и искам да изпия всичката вода на света и да изям всичката храна на света. Естествено, че това няма как да се случи. Но онази сутрин, когато ги направих, наистина имах точно това усещане.
 
Отнеха ми точно 15 минути. И докато аз си пиех сутрешното кафе в компанията на хубава книга, усещах аромата, който се носеше във въздуха. Нямах търпение, а и време, защото след броени минути щях да излетя за работа. А ако не ги опитах още същата сутрин, мислите ми определено щяха да са насочени към тях през целия ден и нямаше да мога да свърша никаква работа. 
Всяка сутрин закусвам мюсли с мляко, а това в един момент омръзва! И онази сутрин закусих мюсли, но под форма на бисквита. Как? Виж сам/а като прочетеш рецептата.
Продукти:
 
за 15 броя бисквити
 
300 грама мюсли
2 супени лъжици краве масло
1 банан
 
Приготвяне:
 
Пасирайте банана в блендер, добавете маслото. Натиснете бутона за още две завъртания на ножа. Вече трябва да имате страхотно бледо кремче.
Прибавете мюслито и разбъркайте. С мокри ръце оформете топчета. Сплескайте ги и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене. 
Печете на 200 градуса за 10 минути. Оставете да изстинат преди да ги отделите от хартията, защото като са още топли е възможно да се разпаднат.
Може да ги съхранявате до седмица в плътно затворена кутия.
Приятен апетит!