Омайният аромат на бергамот изпълва стаята още с поставянето на горещата вода в чашата. Следван е от цитросовото ухание на свеж лимон и топлият мирис на домашен пчелен мед.  
Такъв е всеки един от моите дни – делнични или почивни – спокойни и идилични, придружени с чаша горещ и уханен чай. 
Времето навън е студено и не мога да изкарвам Радост навън, защото все още е малко болна. С приятелка решихме вместо навън, да пием чай у дома. Тъкмо обсъдихме коледните подаръци за децата и семействата си. 
Пийнахме чай от бергамот, подправен с домашен пчелен мед, производство на баба й.  Хапнахме си и домашен здравословен кекс с чия и само 70 грама брашно от ръж. Рецептата за кекса очаквайте скоро на страниците на сайта. 
Слънцето навън залазва твърде рано през този сезон. Затова и снимките ми не са най- доброто, което мога да ви покажа от това време на деня. Надявам се все пак да сте усетили топлината и удоволствието от това да си пием чаят заедно. Благодарна съм, че имах възможността на тествам каната 24360-70 от колекция LUNA на Russell Hobbs. Каната ми беше любезно предоставена от „Спектрум Брандс България“, за да се уверя лично в предимствата й и да споделя с вас впечатленията си срещу определено възнаграждение. 
От Russell Hobbs  ми изпратиха за тест електрическата кана LUNA с бронзови акценти.
Каната е много красива и изящна. Мисля си, че всяка една домакиня трябва да я притежава.  Изработена е от полирана неръждаема стомана с акценти на бронзовото. 
При включване на каната от бутона, прозорчето за вода се осветява в много приятен и успокояващ син цвят. От осветяването, можете да разберете кога водата завира. 

Много ми хареса идеята да сложат означения в червен цвят вътре, в самата кана – за една, две или три чаши. Просто брилянтно и пестящо време!
Не е нужно да чакате цялата кана с вода да завира, а просто наливате толкова, колкото ви е необходимо като количество гореща вода.
Една чаша с вода кипва за 55 секунди. Толкова кратко време, че не мога да си сложа насипният чай в поставките и да подготвя чашите за чай. 
Използването на зоната за бързо кипване, спестява до 66% електроенергия при 235 милилитра вода спрямо 1 литър. 
Много ми хареса този факт, защото освен намаляването на разходите за всяко едно домакинство, от Russell Hobbs  са помислили и за природата. 
Всички предполагам знаете, че изразходването на енергия се нуждае от ценни природни ресурси като горива, газ, въглища и т.н. Преработването им отделя вредни вещества в атмосферата, които замърсяват въздуха и разрушават озоновия слой. Помагайки на себе си с пестене на средства за енергия, ние опазваме и природата си. Нещото, което силно ме вълнува последните няколко години. Именно и затова засягам тази тема. 
Обемът на електрическата кана LUNA  е 1.700 милилитра – достатъчно количество вода, подходящо за чай за цялото семейство без да се налага да доливате. 

Каната разполага с 360 – градусова основа с място за кабела. Това дава възможност да върнем каната на мястото й – върху основата, от всякакъв ъгъл. 
Каната разполага и с кабел за съхранение, нещото, което ми липсваше при моята кана за вода. 

Нагревателят на каната е скрит, а самата кана е изключително олекотена и комфортна. 

Ако забравите да сложите вода в каната, това няма да е проблем, защото разполага със защита от варене на сухо. 
Освен чай, с електрическата кана LUNA  си приготвям и нескафе. 
Пия по едно нескафе следобед, защото не мога да си позволя второ еспресо за деня, т.к. кърмя бебето си. За кафето отново използвам зоната за бързо кипване с която го приготвям за по – малко от минута.

Тествах и варенето на яйца в каната. Сваряват се бързо и стават точно толкова рохкави, колкото ги обичам.