Какво по – ценно от семейството и времето прекарано заедно, има в този живот?! 
Стараем се да прекарваме повече време заедно, което не винаги ни се получава.
И двамата сме работохолици и работим по много. Аз съм в майчинство, но въпреки това продължавам да работя от дома си на пълен работен ден, че и повече. 


Изпълнявам ролята си и на майка. Бебето е все още малко, но това не ми пречи, защото ми е помощничка, благодарение на слинга. 
С нетърпение чакам да навърши четири месеца, за да мога да й приготвям вкусни бебешки храни, за да се включи и с дегустиране на рецептите ми. 
В този ред на мисли, скоро очаквайте нова категория в блога, насочена именно към храненето на най – малките. Като родители се опитваме да улавяме моменти, защото детството е само няколко секунди. Времето ни за семейни закуски почти липсва, защото повече уикенди работим, а всеки наш ден започва по тъмно и на бързи обороти. 

Аз имам време за закуска в компанията на дъщеря си, но не и на съпругът си. Това определено ми липсва, защото съм израснала в семейство, където присъствието вкъщи и най – вече – на масата, на всички членове – беше удоволствие и сплотеност. 
И все пак намерихме време за една семейна неделна закуска дни преди Коледа. 
Последно време и двамата си похапваме хляб с много семена – за фибри, на които не обръщах внимание до преди месеци. Отчитам го за голяма грешка. Понякога го купувам, а друг път правя – в зависимост от времето с което разполагам. Любим ни е с квас и без бяло брашно.
Семейна закуска – какво по – вкусно от хрупкави препечени филийки? 
По – надолу в статията ще ви напиша любимите ни комбинации на препечени филийки. Някои от тях са ми любими още от детството. Имах възможността на тествам тостерът 24310-56 от колекция LUNA на Russell Hobbs. Тостерът ми беше любезно предоставен от „Спектрум Брандс България“, за да се уверя лично в предимствата му и да споделя с вас впечатленията си срещу определено възнаграждение. 
Тостерът LUNA с акценти в бронзов цвят с дълъг процеп е едно бижу за всяка кухня. А в съчетание с каната от същата серия – кухнята заблестява от красота!
Имате ли инокс в кухнята – препоръчвам ви точно тази серия. Кухнята определено придобива още по – изискан вид и впечатление.
Имам друг тостер на Russell Hobbs , който съм си купувала преди години, заради това че е в зелен цвят. Всичко зелено и иноксово ми е присърце! 
Доволна съм от работата му и точно поради тази причина реших да приема да тествам уредите от колекция LUNA
Навярно всеки от вас, когато е останал доволен от дадена марка и определен продукт – споделя с приятелите си. Реших да споделя с вас своите впечатления, защото ви имам за приятели. Всички вие, които всеки ден ми пишете и споделяте снимки и мнения за рецептите ми. 

Ревюто за каната от същата серия, можете да прочетете тук.
И така…
Препичахме си филийки около десет дни, преди да реша да ви пиша за впечатленията си. Всъщност не ми бяха нужни толкова дни, за да се уверя в качествата на уреда, защото пак казвам  – вече имам  тостер на Russell Hobbs 
Разликата с моят тостер е във формата. Моят – в цвят зелен, е по – тумбест. Пече една идея по – бавно, въпреки че има същите степени за печене. Филийките не изскачат достатъчно нагоре. 
След като прочетох описанието на функциите, разбрах че са усъвършенствали изпичането с цели 55%, което не е никак малко. Разбрах го още преди да прочета, защото имам база за сравнение. 
Преди чакахме две филийки да се изпекат доста дълго време, а сега изпичането става за по – малко от минута. Докато си намазал една филийка, втора вече е готова и чака своя ред. Всъщност – в зависимост от големината на хляба, можете да печете различен брой филийки.

Тостерът има решетка за затопляне на хлебчета и кифлички, която не бях използвала с моят стар вариант, но реших с тостерът от колекция LUNA да я тествам. Определено притоплянето става доста бързо. Тествах и притопляне на пица – бързо и лесно, и не е нужно да включвам фурната за тази цел.
Предимство има и мястото за съхранение на кабела. Това място ми е така търсено във всеки един уред, които имам. А повярвайте ми те не са малко. Всичките ми уреди са прибрани по шкафовете и кабелите са онези малки „нещица“, които ми пречат безкрайно много. Пълно щастие нямало?! Е, има – в лицето на тези уреди и възможността, която предоставят производителите, за да скрием кабелите. 

Има функции за спиране на печенето, проверка и размразяване. 
По – напред във времето ще пробвам функцията за размразяване и ще допълня като текст. В момента обаче, нямам какво да размразя, защото консумираме предимно прясна храна. Функцията проверка и спиране на печенето ми допаднаха, защото са от първа от необходимост.
Има и решетка, където се събират трохите най – отдолу, за по – лесно почистване. 
Уредът е лесен за работа дори с една ръка – както виждате на снимките, едната ми ръка беше заета почти през цялото време по време на фотосесията. И за да е денят ви още по – вкусен ви споделям няколко семейни любими комбинации на препечени филийки:

  • Препечени филийки с гхи и шарена сол.
  • Препечени филийки с настъргана скилидка чесън и намазани с гхи.
  • Препечени филийки с гхи и сирене
  • Препечени филийки с пастет и много черен пипер.
  • Препечени филийки с гхи и пчелен мед / кленов сироп.
  • Препечени филийки с течен шоколад.
  • Препечени филийки с домашно сладко без захар.
Всички тези филийки, поднесени с чаша горещ чай, направен с гореща вода от каната за вода от колекция LUNA.Завършвам статията си с пожелание към всички вас, скъпи читатели – Бъдете здрави и щастливи! Прекарвайте повече време със семействата си, не само на празници, а и в делници. И гледайте наоколо винаги да има вкусна храна, защото у дома е най – уютно и най – вкусно. А уреди като този – правят храната по – бързо и лесно, за да имате време за кое?! Семейството!