Преди известно време с мен се свързаха от Naty с предложение да изпробвам част от техните продукти. Съгласих се, защото са нови продукти за мен, както и защото търся най – изчистената и подходяща козметика за мен и бебето ни, което е на път. 
Naty e първата еко компания, която е получила сертификат за производство на еко продукти в света. Продуктите им са съставени от разградими материали, което бе още една от причините да се съглася да ги тествам. Природата ни е дар и ние сме длъжни да я пазим и защитаваме. И ако всеки човек мисли по този начин, тогава света в който живеем ще е по – добър, по – чист и по – подходящ за преживяването ни.

Производството на Naty е ориентирано предимно в създаването на бебешки пелени и кърпички. Освен пелени и кърпички, Naty предлагат и козметика за бременни и бебета. 
Цялата гама с продукти на Naty може да разгледате в сайта им, където има повече информация относно продуктите и компанията. 

Тествах дамските ежедневни превръзки, олиото и крема за бременни, както и влажните кърпички. И за четирите продукта отзивите са ми много положителни. 

Използвам масла още от преди да забременея, а по време на бременността си продължих, защото хидратират много добре кожата ми.
Олиото за бременни Naty е 50 мл и е напълно достатъчно за един месец ежедневно ползване в определена зона /в моят случай – корема/. Мигновено попива в кожата и не оставя мазен филм след това, както някои масла, които съм използвала. Останах изненадана от този факт, защото въпреки ползите от маслата, този мазен филм, който се прехвърля върху дрехите е неприятен. С използването на олио за бременни Naty, този нежелан „ефект“ липсва. 

В олиото добавям и няколко капки етерично масло от лавандула. Използвам етерични масла от скоро и смятам да споделя с Вас, когато опитът ми стане по – голям. 

Тествах и крема за бременни Naty. Той също овлажнява кожата, както олиото. Създаден е за бременните, които предпочитат да използват кремове пред олиа. 

Облекчава сърбеж и опъване на кожата, причинени от сухота. 
Моята кожа стана много суха по време на бременността и този продукт, наред с олиото ми вършат чудесна работа. 
Съдържа зехтин, слънчогледово масло и розмарин. Ухае толкова, толкова приятно. Не съдържа аромати и парабени. Подходящ е за ежедневна употреба. Като количество отново е 50 мл и е достатъчен за един месец ежедневно ползване в определена зона на тялото.
Дамските превръзки Naty са неароматизирани, както повечето, предлагащи се на пазара в България, а и не само. Пиша „не само“ в България, защото пътуваме често извън страната и пазарувам козметика, за да сравнявам качеството. Те са съставени от 95% био разградими материали, тънки и дискретни. 
Изключително леки и комфортни за употреба. 

Мокрите кърпички Naty са съставени от 100% естествени съставки, неароматизирани са. Съдържат алое гел, който действа успокояващо на кожата. Това ги прави подходящи за бебета и деца с чувствителна кожа и алергии. Дерматологично тествани, хипоалергенни и без парабени. 


Парабените са опасни за здравето ни, затова е добре да избягваме продукти, които ги съдържат. Най – добрият начин да ги избягваме, е като използваме био козметика или такава с проверен състав. 
Все попадам на прекалено сухи или прекалено влажни кърпички, които са съставени от какво ли не, зачитайки се в етикетите. Тук липсват тези съставки, а кърпичките са много приятни за употреба. И най – важното – не са тествани върху животни, на което също много държа. 

Чантата Naty е много лека и с приятна на допир материя. Има доста разделения, което я прави практична за употреба. Всички знаем колко много багаж е необходим за разходката на едно бебе. От Naty са се погрижили чантата да осигури достатъчно място за всичко необходимо. Преградите са много практични и удобни. 

От няколко месеца пазарувам от iHerb, в търсене на качествени и надеждни добавки и козметика. Установих, че и там се предлагат продуктите Naty. Пиша ви това в случай, че и вие пазарувате от там. Продуктите Naty могат да бъдат закупени и от българският сайт Еко продукти Naty .
Обикаляйки за дрехи и бебешки принадлежности, установих, че в магазин Вис Виталис, Пловдив, има от продуктите на Naty. Ако сте от Пловдив, можете да ги разгледате на място в магазина.Продуктите Naty ми бяха изпратени за тест, оценка и мнение! 

За повече информация, може да посетите www.naty.com !