Сирни Заговезни е утре, а това е моето най-ново предложение за вас: Тахан халва с какао!

Приготвя се за по-малко от 10 минути и нямате оправдание да не я приготвите! Супер бърза! Супер вкусна! Тя е КЕТО и НВВМХ! Тя е без млечни и яйца! Тя е веган! Пригответе я и ѝ се насладете още сега!

Подсладих тахан халвата с еритритол, но можете да използвате също така и кокосова захар, мед, кленов сироп или сироп от агаве!

Ако не държите да е здравословна, можете да използвате и кафява или бяла захар. Всичко зависи от вашата нагласа и разбирания!

В сайта ще откриете още две рецепти за тахан халва:

Която и от трите ми рецепти да решите да изпробвате, ще останете доволни! Горещо ви препоръчвам да си приготвите домашна халва, пред това да си купите готова!

@gabrielatsulin

Сирни Заговезни е утре, а това е моето най-ново предложение за вас: Тахан халва с какао! Приготвя се за по-малко от 10 минути и нямате оправдание да не я приготвите! Супер бърза! Супер вкусна! Тя е КЕТО и НВВМХ! Тя е без млечни и яйца! Тя е веган! Пригответе я и ѝ се насладете още сега! Подсладих тахан халвата с еритритол, но можете да използвате също така и кокосова захар, мед, кленов сироп или сироп от агаве! Ако не държите да е здравословна, можете да използвате и кафява или бяла захар. Всичко зависи от вашата нагласа и разбирания! Която и от трите ми рецепти да решите да изпробвате, ще останете доволни! Горещо ви препоръчвам да си приготвите домашна халва, пред това да си купите готова! Необходими продукти:  200 грама сусамов тахан VikiNuts  50 милилитра вода  50 грама еритритол VikiNuts 20 грама натурално какао  За продуктите на VikiNuts, имам код за 5 % намаление Gabi5. Той ви носи намаление на всички ненамалени продукти от сайта! От сайта на VikiNuts, можете да закупите и книгите ми : „50 здравословни кето десерта“ и „60 здравословни безглутенови рецепти“. Начин на приготвяне: Сложете малка тенджера на котлона на средна степен (9 от 18). След това изсипете водата. Тя загрява бързо. добавете еритритола. Веднага след него добавете сусамовият тахан. Разбъркайте и дръжте около една минута на котлона. Свалете от котлона. Прехвърлете половината от сместа в кутия. Към останалата добавете какаото и разбъркайте. Изсипете какаовата смес върху другата. Изчакайте да изстине на стайна температура. След като изстине, сложете капак и приберете в хладилник за няколко часа. Разрежете на квадрати по желание. Приятен апетит! За още вкусни, здравословни рецепти и идеи, ме последвайте: @gabrielatsulin Благодаря ви за подкрепата! #gabrielatsulin #keto #lchf #ketodiet #sweet #халва #тахан #сусам #какао #заговезни #българия #празник #вкусно #полезно #здравословно #опитай #домашнахрана #празникзасетивата #готвим #bulgarianchef #блогъритенабългария #беззахар #безглутен #безяйца #безмлечни

♬ original sound – Габриела Цулин

Необходими продукти: 

200 грама сусамов тахан VikiNuts 

50 милилитра вода 

50 грама еритритол VikiNuts

20 грама натурално какао 

За продуктите на VikiNuts, имам код за 5 % намаление Gabi5. Той ви носи намаление на всички ненамалени продукти от сайта! От сайта на VikiNuts, можете да закупите и книгите ми : „50 здравословни кето десерта“ и „60 здравословни безглутенови рецепти“.

Начин на приготвяне: 

Сложете малка тенджера на котлона на средна степен (9 от 18).

След това изсипете водата. Тя загрява бързо. добавете еритритола.

Веднага след него добавете сусамовият тахан. Разбъркайте и дръжте около една минута на котлона.

Свалете от котлона. Прехвърлете половината от сместа в кутия. Към останалата добавете какаото и разбъркайте.

Изсипете какаовата смес върху другата. Изчакайте да изстине на стайна температура. След като изстине, сложете капак и приберете в хладилник за няколко часа.

Разрежете на квадрати по желание.

Приятен апетит!

Тахан халва с какао

Време за приготвяне 5 minutes
Време за готвене 1 hour 3 minutes
Вид ястие десерти, здравословно, кето, нввмх
Порции 10

Необходими продукти
  

 • 200 грама сусамов тахан
 • 50 милилитра вода
 • 50 грама еритритол
 • 20 грама натурално какао

Начин на приготвяне

 • Сложете малка тенджера на котлона на средна степен (9 от 18). 
 • След това изсипете водата. Тя загрява бързо. добавете еритритола. 
 • Веднага след него добавете сусамовият тахан. Разбъркайте и дръжте около една минута на котлона. 
 • Свалете от котлона. Прехвърлете половината от сместа в кутия. Към останалата добавете какаото и разбъркайте. 
 • Изсипете какаовата смес върху другата. Изчакайте да изстине на стайна температура. След като изстине, сложете капак и приберете в хладилник за няколко часа. 
 • Разрежете на квадрати по желание. 
 • Приятен апетит!

 

Моите книги: 

   https://www.instagram.com/gabrielatsulin/

Съдържанието, което споделям там, се фокусира върху семейни продукти, полезни съвети и новости за родителството. Споделям рецепти, места за семейни почивни и разходки, занимания подходящи за деца, градина, цветя, както и здравословен начин на живот!

 • Ако моето предложение за Тахан халва с какао  ви е харесало, можете да разгледате още много подобни в секцията Кето в моя блог
 • Присъединете се и към здравословната ми и споделена кухня във фейсбук .
 • В моята кулинарна книга „50 здравословни кето десерта“ ще откриете много и разнообразни рецепти без захар, без брашно и без глутен.
 • За повече вкусни рецепти и видеа, можете да ме последвате и в инстаграм, където всекидневно споделям вкусни и здравословни храни от ежедневието си.