Чудите се какво да приготвите уикенда?!
Имам страхотно предложение за Вас: Веган боровинков чийзкейк!

Няколко основни съставки = чудесен вкус! Няколко основни стъпки = бърз и лесен десерт!
Без яйца! Без млечни! Без глутен!
Спечелих ли ви?!

Използвах веган протеин на прах, който има страхотен вкус и аромат на боровинка ! Рядко ми харесва протеин. Дори мога да заявя, че това е вторият протеин, които ми харесва и не ми е прекалено сладък, миризлив и т.н. Има още един вкус, но аз заложих на този. Смятам, че добре би се вписал и в смутита, шейкове и други здравословни рецепти.

@gabrielatsulin

Начин на приготвяне: Сложете продуктите за основата в купа и ги разбъркайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете ги в тавичка с диаметър 16 сантиметра и притиснете, така че да се образува блат. Пригответе тиквения крем: сложете продуктите за крема в блендер и блиндирайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете крема върху блата. След това пригответе боровинковия крем: сложете продуктите за крема в блендер и блиндирайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете крема върху тиквения крем. Сложете тавичката в хладилник за няколко часа, за да стегне. Внимателно отстранете ринга за торта и прехвърлете чийзкейкът в чиния или поднос. Използвах широк нож, за да го прехвърля. Действайте внимателно с тази част. Декорирайте с боровинки и какаови зърна (натрошени). Приятен апетит! Използвах веган протеин на прах, който има страхотен вкус и аромат на боровинка ! Рядко ми харесва протеин. Дори мога да заявя, че това е вторият протеин, които ми харесва и не ми е прекалено сладък, миризлив и т.н. Има още един вкус, но аз заложих на този. Смятам, че добре би се вписал и в смутита, шейкове и други здравословни рецепти. #vegan #veganuary #veganrecipes #rezepte #healthyfood #food #gesundeernährung #veganerezepte #süßkartoffel #yummy #cozy #comfortfood #чийзкейк #веган #безпечене #веганство #вегануари #боровинки #тиква #кокосовомляко #кокос #бързарецепта #рецепти #рецептибезпечене #вкусно #здравословно #беззахар #безглутен

♬ original sound – Габриела Цулин

Необходими продукти:

за основата:
60 грама веган протеин с вкус чийзкейк боровинка 
60 грама слънчогледов тахан
60 грама кокосово мляко от кен
30 грама кокосови стърготини, пълномаслени

за тиквения крем:
100 грама печена тиква
300 грама кокосово мляко от кен
3 супени лъжици еритритол

за боровинковия крем:
100 грама замразени боровинки
60 грама кокосово мляко от кен

за декорация:
замразени боровинки
какаови зърна, натрошени

Начин на приготвяне:

Сложете продуктите за основата в купа и ги разбъркайте до хомогенизиране на сместа.
Изсипете ги в тавичка с диаметър 16 сантиметра и притиснете, така че да се образува блат.
Пригответе тиквения крем: сложете продуктите за крема в блендер и блиндирайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете крема върху блата. След това пригответе боровинковия крем: сложете продуктите за крема в блендер и блиндирайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете крема върху тиквения крем.
Сложете тавичката в хладилник за няколко часа, за да стегне.
Внимателно отстранете ринга за торта и прехвърлете чийзкейкът в чиния или поднос. Използвах широк нож, за да го прехвърля. Действайте внимателно с тази част.
Декорирайте с боровинки и какаови зърна (натрошени).
Приятен апетит!

Веган боровинков чийзкейк

Време за приготвяне 15 minutes
Време за готвене 1 hour
Вид ястие веган, здравословно, нввмх, торти
Порции 7

Необходими продукти
  

за основата:

 • 60 грама веган протеин с вкус чийзкейк боровинка
 • 60 грама слънчогледов тахан
 • 60 грама кокосово мляко от кен
 • 30 грама кокосови стърготини, пълномаслени

за тиквения крем:

 • 100 грама печена тиква
 • 300 грама кокосово мляко от кен
 • 3 супени лъжици еритритол

за боровинковия крем:

 • 100 грама замразени боровинки
 • 60 грама кокосово мляко от кен

за декорация:

 • замразени боровинки
 • какаови зърна, натрошени

Начин на приготвяне

 • Сложете продуктите за основата в купа и ги разбъркайте до хомогенизиране на сместа.
 • Изсипете ги в тавичка с диаметър 16 сантиметра и притиснете, така че да се образува блат.
 • Пригответе тиквения крем: сложете продуктите за крема в блендер и блиндирайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете крема върху блата. След това пригответе боровинковия крем: сложете продуктите за крема в блендер и блиндирайте до хомогенизиране на сместа. Изсипете крема върху тиквения крем.
 • Сложете тавичката в хладилник за няколко часа, за да стегне.
 • Внимателно отстранете ринга за торта и прехвърлете чийзкейкът в чиния или поднос. Използвах широк нож, за да го прехвърля. Действайте внимателно с тази част.
 • Декорирайте с боровинки и какаови зърна (натрошени).
 • Приятен апетит!

Моите книги: 

   https://www.instagram.com/gabrielatsulin/

Съдържанието, което споделям там, се фокусира върху семейни продукти, полезни съвети и новости за родителството. Споделям рецепти, места за семейни почивни и разходки, занимания подходящи за деца, градина, цветя, както и здравословен начин на живот!

 • Ако моето предложение за Шоколадови сфери със сърцевина от вишни ви е харесало, можете да разгледате още много подобни в секцията Сладки изкушения в моя блог
 • Присъединете се и към здравословната ми и споделена кухня във фейсбук .
 • В моята кулинарна книга „50 здравословни кето десерта“ ще откриете много и разнообразни рецепти без захар, без брашно и без глутен.
 • За повече вкусни рецепти и видеа, можете да ме последвате и в инстаграм, където всекидневно споделям вкусни и здравословни храни от ежедневието си.