В тази рецепта използвам любими продукти от сайта на VikiNuts – в момента има страхотни намаления по случай черен петък! Моята книга с „50 здравословни кето десерта“ също участва в намалението и е намалена с 50%! Вижте всички намаления тук! Валидни са в периода 24.11.2023г. – 26.11.2023г.

Необходими пордукти: 

1 банан

100 грама бисквити с банан

30 грама кокосови стърготини VikiNuts

50 грама веган течен шоколад с лешници VikiNuts

2 супени лъжици био кокосова захар VikiNuts

няколко капки течни ферментирали подправки ванилия и тонка боб

100 грама белгийски млечен шоколад на капки

20 грама кокосово масло VikiNuts

20-30 грама фъстъчен крокант VikiNuts

Начин на приготвяне: 

Сложете банана в купа и го намачкайте с вилица.

Добавете кокосовите стърготини, натрошените бисквити, кокосовата захар и течните ферментирали подправки.

Разбъркайте до хомогенизиране на сместа. Оформете топче с големината на орех и направете вдлъбнатина в топчето. В нея поставете от веган течния шоколад с лешници. Подредете топчетата в чиния и сложете във фризер за два часа. След това разтопете белгийския млечен шоколад на капки на водна баня и добавете кокосовото масло и фъстъчения крокант. Извадете топчетата от фризера и потопете всяко топче в шоколад с крокант. Подредете топчетата върху хартия за печене и ги върнете за 30 минути във фризера.

Извадете ги от фризера, след като са стегнали и приберете в кутия. Съхранявайте в хладилник.

Приятен апетит!

@gabrielatsulin

Бананови бонбони с шоколад Необходими пордукти: 1 банан 100 грама бисквити с банан 30 грама кокосови стърготини 50 грама веган течен шоколад с лешници 2 супени лъжици био кокосова захар няколко капки течни ферментирали подправки ванилия и тонка боб 100 грама белгийски млечен шоколад на капки 20 грама кокосово масло 20-30 грама фъстъчен крокант Начин на приготвяне: Сложете банана в купа и го намачкайте с вилица. Добавете кокосовите стърготини, натрошените бисквити, кокосовата захар и течните ферментирали подправки. Разбъркайте до хомогенизиране на сместа. Оформете топче с големината на орех и направете вдлъбнатина в топчето. В нея поставете от веган течния шоколад с лешници. Подредете топчетата в чиния и сложете във фризер за два часа. След това разтопете белгийския млечен шоколад на капки на водна баня и добавете кокосовото масло и фъстъчения крокант. Извадете топчетата от фризера и потопете всяко топче в шоколад с крокант. Подредете топчетата върху хартия за печене и ги върнете за 30 минути във фризера. Извадете ги от фризера, след като са стегнали и приберете в кутия. Съхранявайте в хладилник. Приятен апетит! . . . #recette #recettes #recipe #recipes #chocolates #chocolovers #entremet #entremets #chocolover #mousse #patisseries #patisserie #patisseriemaison #ganachemontée #chocolateganache #chocolatemousse #chocolatdessert #recettedevanessa #chocolatelover #foudepatisserie #кето #meilleurpatissier #chocolove #chocolate #chocolat

♬ original sound – Габриела Цулин

Бананови бонбони с шоколад

Време за приготвяне 10 minutes
Време за готвене 1 hour
Вид ястие бонбони
Порции 8

Необходими продукти
  

 • 1 банан
 • 100 грама бисквити с банан
 • 30 грама кокосови стърготини
 • 50 грама веган течен лешников шоколад
 • 2 супени лъжици кокосова захар
 • няколко капки течни ферментирали подправки ванилия и тонка боб
 • 100 грама белгийски шоколад на капки
 • 20 грама кокосово масло
 • 20-30 грама фъстъчен крокант

Начин на приготвяне

 • Сложете банана в купа и го намачкайте с вилица. 
 • Добавете кокосовите стърготини, натрошените бисквити, кокосовата захар и течните ферментирали подправки. 
 • Разбъркайте до хомогенизиране на сместа. Оформете топче с големината на орех и направете вдлъбнатина в топчето. В нея поставете от веган течния шоколад с лешници. Подредете топчетата в чиния и сложете във фризер за два часа. След това разтопете белгийския млечен шоколад на капки на водна баня и добавете кокосовото масло и фъстъчения крокант. Извадете топчетата от фризера и потопете всяко топче в шоколад с крокант. Подредете топчетата върху хартия за печене и ги върнете за 30 минути във фризера. 
 • Извадете ги от фризера, след като са стегнали и приберете в кутия.
 • Съхранявайте в хладилник.
 • Приятен апетит!

   https://www.instagram.com/gabrielatsulin/

Съдържанието, което споделям там, се фокусира върху семейни продукти, полезни съвети и новости за родителството. Споделям рецепти, места за семейни почивни и разходки, занимания подходящи за деца, градина, цветя, както и здравословен начин на живот!