Бисквитите произведени в големи предприятия са всичко друго, но не и натурални и полезни. Поради тази причина избягвам да си купувам, а и всички бисквити, които се предлагат на пазара са с високо съдържание на въглехидрати. Нунтриент, който ограничавам. 
Обръщам огромно внимание на храната, която консумирам, както сте забелязали от рецептите, които споделям. 
Редовните физически упражнения и добрият нощен сън ми помагат да повиша имунитета си. Но от голямо значение е и с какво се храня. Виждам разликата върху себе си, когато съм приела храна, която не трябва в даден момент, и такава, която приемам в ежедневието си. 
Мазнините са най – богатият източник на енергия сред макронутриентите. Те съставляват 2/3 от мозъка. Именно и затова са ми любим нутриент вече над три години. Дори и повече, но преди не обръщах внимание на ползите им, а и ги смесвах с въглехидрати. Има моменти в които ограничавам и мазнините и въглехидратите, но това е друга тема. 
Рецептата днес е за кето бадемови бисквити, които свършиха почти толкова бързо, колкото и ги приготвих. Не можах да разгърна красотата им, защото нямах търпение да похапна още и още. Дори дозата не ми стигна, та направих втора на следващият ден, за да мога да ви ги покажа, но отново не останаха достатъчно бройки за снимки. 

 Продукти:


90 грама сурови бадеми
40 грама кокосово брашно
60 грама яйце = 1 брой
40 милилитра бадемово мляко
20 грама стевия на прах


Приготвяне:


Смелете суровите бадеми на брашно.
Поставете го в купа, заедно с останалите продукти и замесете меко тесто. 
Сложете хартия за печене в тава и с помощта на лъжица оформете бисквити. 
Аз оформих шест еднакви бисквити с диаметър десет 8-10 сантиметра. 
Печете на средно ниво във фурна, загрята на 180 градуса за около 13 – 15 минути.
Извадете и оставете да се охладят.
Приятен апетит!