Здравейте,
Аз съм Габриела и ми е приятно да се запознаем, макар и виртуално!

Занимавам се с фотография на храна, а освен това имам и кулинарен блог, който създадох през лятото на 2013 година: www.gabrielatsulin.com
Създадох това малко кътче в интернет, за да празнувам живота около масата и добрата храна, която ни събира. А като един виден представител на зодия стрелец, обичам и да пътувам. Даже обожавам! Обичам да чета книги, предимно на здравна тематика!

Храня се нисковъглехидратно, а на моменти и кето от януари 2016 година! За мен този режим е начин на живот и ми носи енергията от която имам нужда! В блога, както и тук ще намерите много нисковъглехидратни и кето рецепти!

Създател съм на две книги: „50 здравословни кето десерта“ |ноември 2020г.| и „60 здравословни безглутенови рецепти“ |декември 2023г.|

Тук, в нашата селска къща (живеем в близост до Пловдив от есента на 2022г.), гравитираме около рецепти, които са бързи, лесни, сезонни, (предимно) здравословни и много вкусни.
Голяма част от продуктите на трапезата си, отглеждаме сами, други купуваме от фермери.

Майка съм на две момичета: Радост |5г.| и Виктория |1г.|

Спортувам редовно от януари 2014г. За мен тренировките са начин на живот и са неразривно свързани със здравословното хранене!

За работата ми:

Фотография и видео на храна за вашите канали в социалните мрежи

Като фотограф на храна мога да създам за вашият бранд съдържание, за социалните мрежи. Разработвам рецепти с вашите продукти на фокус и създавам продуктови снимки и видео рецепти, които чрез визуалното изразяване и стила на храната правят вашата марка и продукт да изглеждат възможно най-добре, независимо дали за социални медии, списания, уебсайтове, уеб магазини, електронни книги или нещо съвсем друго.

При създаването на продуктови снимки, получавате цветно и привлекателно съдържание, което ще ви помагне да създадете настроение в потребителя (последовател или клиент), така че той да иска да купи вашият конкретен продукт. При създаването на видео рецепти, получавате кратки, бързи и ефективни видеоклипове. Това е формат, който действа добре на мимолетното внимание на потребителя (последовател или клиент) в социалните мрежи – и е перфектен като Instagram Reel или TikTok видео.

Създаване на съдържание от А до Я

Ако вашият бранд се нуждае от помощ, за да изведе създаденото съдържание отвъд рампата на социалните платформи, мога да помогна и с това. Мога да помогна с работата и растежа на социални медии като Intragram, TikTok, YouTube, Pinterest или Facebook. Продуцирам съдържание под формата на изображения и кратки видеоклипове, базирано на текущи тенденции, както и на дигиталната платформа, на която съдържанието трябва да се представя. Това може да бъде поредица от снимки или видео с рецепта стъпка по стъпка, които създават атмосфера в потребителя. Без значение какво, чрез визуалното изражение и стилизирането на храната ще направя така, че вашият бранд и продукт да изглеждат по най-привлекателния начин.

Ако вашият бранд има нужда от това, имам опит и в създаването на съдържание от А до Я за социални медии, което означава, че мога да планирам и пиша текстове за съдържанието, което създавам. По този начин си осигурявате публикация, която е едновременно визуално естетична, но и има закачлив текст.

Създаване на съдържание за вашият бранд в моите канали: 

По този начин ще бъда пряко свързана с вашият продукт, който се предлага на пазара, и следователно ще се съглася на сътрудничество само ако има съответствие между вашият продукт и моите разбирания за качество на продукт!

Ако вашите продукти ми харесват, с моя Instagram профил: gabrielatsulin ще получите достъп до целева група от 22 000 последователя, която се състоѝ основно от жени във възрастовата група 18-45. Профилът ми е почти изключително насочен към храни, поради което получавате директна целева аудитория, която се интересува от храни и свързани продукти. Чрез публикации, истории или видео, вашите продукти се включват като естествена част от моя блог – но с вашите продукти на прицел. Това е съдържание, което попада между професионалното съдържание и негенерираното от потребителя съдържание.

Искате да създам съдържание за вашият бранд в моите социални мрежи?!

Свържете с мен на мейл gabrielatsulin@abv.bg , за да научите повече възможности за сътрудничество. Ако съм предизвикала интереса ви и искате да разберете повече или имате идея за форма на сътрудничество, която не съм очертала тук, можете да се свържете с мен по имейл.

Искате фууд стайлинг на храна или видео фотография?

Моята специалност е изработването на лесни, прости и не на последно място цветни рецепти на вкусна храна, но работя и в други сфери. Целта е да представя вашият бранд чрез оригинални, креативни и съобразени с вашите нужди и индивидуалност, рецепти. Проучвам, разработвам и тествам рецепти, които имат смисъл и които целевата група наистина иска да направи.

Ако съм предизвикала интереса ви и искате да научите повече или имате идея за форма на сътрудничество, която не съм представила тук, можете да се свържете с мен по имейл или телефон. Можете да видите малка селекция от примери за рецепти, създадени през последните години. Ако искате снимките в пълно качество, моля, пишете имейл.

Примери за разработване на рецепти: