В днешната статия ще ви покажа как да си направите вкусни и лесни веган гофрети. Те са без млечни продукти, без яйца и без захар! Съдържат само две основни съставки, а какви са те, вижте по-долу в статията ми!

Необходими продукти:

1 банан

30 грама пълнозърнесто брашно от лимец От Долината 

@gabrielatsulin

В днешната статия ще ви покажа как да си направите вкусни и лесни веган гофрети. 👉Те са без млечни продукти, без яйца и без захар! ✅Съдържат само две основни съставки, а какви са те, вижте тук! Необходими продукти: 1 банан 30 грама пълнозърнесто брашно от лимец От Долината Начин на приготвяне: Намачкайте банана до образуване на пюре. Добавете пълнозърнестото брашно от лимец и разбъркайте! След това напръскайте гофретник с мазнина от спрей или го намажете с помощта на четка. Изсипете сместа и я разстелете по цялата плоча на гофретника. Печете на висока степен за около 2-3 минути. Сервирайте по желание с домашно сладко или течен шоколад. Аз сервирах с пресни боровинки, защото беше за бебе Вики. Приятен апетит! #гофрети #лимец #вкусно #полезно #опитай #здравословно #храна #рецепта #закуска #беззахар #gabrielatsulin #limets #gofretti #sweet #breakfast

♬ original sound – Габриела Цулин

Начин на приготвяне: 

Намачкайте банана до образуване на пюре. Добавете пълнозърнестото брашно от лимец и разбъркайте!

След това напръскайте гофретник с мазнина от спрей или го намажете с помощта на четка. Изсипете сместа и я разстелете по цялата плоча на гофретника. Печете на висока степен за около 2-3 минути.

Сервирайте по желание с домашно сладко или течен шоколад.

Аз сервирах с пресни боровинки, защото беше за бебе Вики.

Приятен апетит!

Бананови гофрети

Време за приготвяне 5 minutes
Време за готвене 4 minutes
Вид ястие закуски, тестени изделия
Порции 1

Необходими продукти
  

 • 1 банан
 • 30 грама пълнозърнесто брашно от лимец

Начин на приготвяне

 • Намачкайте банана до образуване на пюре. Добавете пълнозърнестото брашно от лимец и разбъркайте!
 • След това напръскайте гофретник с мазнина от спрей или го намажете с помощта на четка. Изсипете сместа и я разстелете по цялата плоча на гофретника. Печете на висока степен за около 2-3 минути.
 • Сервирайте по желание с домашно сладко или течен шоколад.
 • Аз сервирах с пресни боровинки, защото беше за бебе Вики.
 • Приятен апетит!

Моите книги: 

   https://www.instagram.com/gabrielatsulin/

Съдържанието, което споделям там, се фокусира върху семейни продукти, полезни съвети и новости за родителството. Споделям рецепти, места за семейни почивни и разходки, занимания подходящи за деца, градина, цветя, както и здравословен начин на живот!

 • Ако моето предложение за Бананови палачинки ви е харесало, можете да разгледате още много подобни в секцията Закуски в моя блог!
 • Присъединете се и към здравословната ми и споделена кухня във фейсбук .
 • В моята кулинарна книга „50 здравословни кето десерта“ ще откриете много и разнообразни рецепти без захар, без брашно и без глутен.
 • За повече вкусни рецепти и видеа, можете да ме последвате и в инстаграм, където всекидневно споделям вкусни и здравословни храни от ежедневието си.